Kaffe og chokolade » Brøggeriet

Kaffe og chokolade

På Brøggeriet går vi ikke kun op i vores øl, men også i den gode kaffe. På den baggrund, er vores kaffebønner også altid både friskristede og friskmalede. Med kyndig oplæring som barista i kaffekunsten og med vores kvalitetskaffe, kan vi lave et utal af lækre kaffer til dig, både varme som kolde.

 

Lavazza & Brøggeriet

‘Espresso er kendt i hele verden som den perfekte italienske kaffe. Espresso betyder ‘lavet på bestilling’ hvilket betyder, at den først laves, når kaffen bestilles.’

 

En god, kvalitets af kaffe, kræver en god samarbejdspartner. Her har vi valgt at samarbejde med Lavazza, som har været i kaffebranchen siden 1885 og oprindeligt er et Italiensk familiefirma.

Der er fastlagte love og reglementer, og så er der de uskrevne regler, som dikteres udfra et etiske syn, uddannelse, moral og humanistiske livssyn. Disse regler vælger man som virksomhed selv og på denne måde har Lavazza skabt en vision om, at deres etisk bevidsthed skulle implementeres ind i en forretningsstrategi, for både økonomisk-, miljømæssig- og social bæredygtighed. Dette går i fin tråd med Brøggeriets stræben efter kvalitet og omtanke i deres virke.

 

Brøggeriets egen espresso

Brøggeriets egen espressoblanding er nøje udvalgt og udvælgelsen og smagning er sket i tæt samråd med Lavazza. Og vi har valgt en kaffeblend, som er ekstraordinær og sammensat af 80 % Arabica fra Brasilien og Columbia og 20 % Robusta fra den indonesiske ø Java.

Kaffen har en behagelig og fyldig smag, med en perfekt balance mellem syrlighed og sødme. Dette er en unik kaffe med en duft af mælkechokolade med vaniljenoter. Blenden er utroligt velegnet til espresso og kaffe såvel som mælkedrikke

 

Chokoladen til kaffen

Kaffe skal nydes og gerne med et godt stykke chokolade til. Derfor får du altid et stykke mørkt chokolade, med en høj kakaoprocent, hvilket giver en intensitet, præcis som vores kaffe.