Julefrokost

Hold din julefrokost på Brøggeriet i hjertet af Sønderborg og få en fantastisk aften i det tidligere mikrobryggeri, hvor bryggeriudstyret stadig står intakt og bidrager til en hyggelig stemning.

Når du holder julefrokost på Brøggeriet i Sønderborg, skal I være et selskab på min. 15 personer – vi har i alt plads til 85 personer.

Fri bar til julefrokosten

Det er muligt at tilkøbe fri bar for 100 kr. inkl. moms pr. påbegyndt time.

Julefrokost menu

Ring til os på +4531737300 eller send os en forespørgsel via kontaktformularen.

Kontakt

Selskabslokaler til din fest

Hos Brøggeriet har vi i mange år lagt lokaler til Sønderborgensernes store livsbegivenheder. Skal du holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller noget helt fjerde kan du derfor trygt lægge begivenheden i vores hænder. Brøggeriet tilbyder hyggelige selskabslokaler med plads til 85 personer. Vores kompetente personale sørger for opsætning, service, mad og drikke. Det eneste du skal gøre er, at nyde dagen sammen med dine gæster. Selskabslokalerne kan altid bookes inden for vores normale åbningstider.*


*Bemærk venligst at der på grund af coronavirus udelukkende kan afholdes arrangementer for max 10 personer. Du kan læse mere om retningslinjerne for coronavirus på Brøggeriet her.


Selskabsmenu

Brøggeriet tilbyder tre forskellige selskabsmenuer – alle retter er hjemmelavede og tilberedt af gode råvarer. Vores huskokke vil gerne tage højde for allegener – du skal blot gøre os opmærksomme på dette ved bestilling.

Se menu

Ring til os på +4531737300 eller send os en forespørgsel via kontaktformularen.

Kontakt

Mødelokaler

Brøggeriet tilbyder mødelokaler i et hyggeligt og uformelt miljø, på Rådhustorvet i hjertet af Sønderborg. 

Møder kan bookes alle hverdage fra kl. 10.00. Ønsker du lokalerne til et morgenmøde kan dette arrangeres efter nærmere aftale. Vi har plads til 85 personer og der er selvfølgelig gratis wifi.

 

*Bemærk venligst at der på grund af coronavirus udelukkende kan afholdes arrangementer for max 10 personer. Du kan læse mere om retningslinjerne for coronavirus på Brøggeriet her.


Forplejning

Skal du holde en konference eller et større forretningsmøde tilbyder vi fuld forplejning hele dagen til attraktive priser.

Se menu

Ring til os på +4531737300 eller send os en forespørgsel via kontaktformularen.

Kontakt