Spiseriet » Brøggeriet

serveres onsdag til lørdag hele februar.

 18.00 – 23.00


 

Spiseriets menu

 

Velkomstdrink og amuse

 

Forret

Paneret kalve rilette  med perleløg, mayonnaise og parmesan.

___________

 Lakse canaloni med avocado, sesam twill og urte salat.

 

Hovedret

 

Langtidstilberedt rullesteg med pom croqette, forårsløg, rødbede og timian sauce

______________________________

Braiseret kalvespids bryst med kartoffel mos, bagte beder, syltede æbler og rødvins glace.

 

Dessert

 

Chokoladebar med hasselnødder, karamel og hvis chokolade.

______________

Vanilje fromage med citron creme, skovsyre og sprød kiks.

                                                                                                                     

 

Til kaffen vil der blive serveret lidt søde sager.

 

2 retter 200,-

3 retter 295,-

4 retter 325,-

vin buffet  200,-